Kaashandel Peters B.V.

Ons bedrijf

kaaspakhuis

Sinds 1970

André Peters groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag dat de dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar zeker ontwikkelden en greep de kans om deze nieuwe markt te bedienen. Kaashandel Peters was geboren.

Sinds de jaren zeventig is Kaashandel Peters een begrip op de markten van Flevoland met een ruim assortiment aan Goudse kaas, boerenkaas, komijnekaas en Friese Nagelkaas.

Markten en online shops

Tegenwoordig zijn het Mark en Walter, de zonen van André, die op meer dan tien markten in Flevoland staan. Met passie en hard werken leiden zij Kaashandel Peters op innovatieve wijze.

Sinds een aantal jaar zijn zij de trotse eigenaren van de populaire sites: www.GoudseKaasShop.nl, www.KaasfondueShop.nl en Fondueshop.nl. Op deze manier weten ze zowel de zakelijke als particuliere markt thuis en overzee te bereiken. 

kaaspakhuis

kaaspakhuis

Online kopen of bestellen

In de webshop van Kaashandel Peters GoudseKaasShop.nl kunnen bedrijven en particulieren de typisch Hollandse producten zoals (Goudse) kaas, verse stroopwafels, gedroogde worst, bloembollen, kaasschaven en fonduepannen kopen en bestellen. Via de website kunnen zelfs (kerst)pakketten op maat worden samengesteld.

De afhandeling en verzending wordt volledig door GoudseKaasshop.nl geregeld. Echte Hollandse geschenken met een grote nostalgische waarde komen zo voor iedereen binnen handbereik.

Onze kaasshops zijn Goudsekaasshop.nl, Goudakäseshop.de en Goudacheeseshop.com.

Promofilm

Aan de rechterzijde ziet u een film over Kaashandel Peters. Gebruik de diverse knoppen om de film in een volledig scherm te bekijken, of om hem te openen in YouTube.