Kaashandel Peters B.V.

Online kaas kopen bij GoudseKaasShop.nl

Goudse Kaas Shop is onderdeel van Kaashandel Peters. In onze webshop vindt u een breed scala aan heerlijke kazen. U kunt zelfs kiezen uit meer dan 350 soorten kaas.

NIEUW!
Het is nu ook mogelijk in de webshop, dat u in de kassa aangeeft dat u de bestelling komt afhalen bij één van onze verkooppunten. Dit bespaart u weer verzendkosten.

Klik hier om naar de webshop te gaanOnline lekkere verse kaas kopen

Als u als echte kaasliefhebber wat meer keuze wil hebben bij uw dagelijkse boodschappen, dan doet u er goed aan om een kijkje te nemen op Goudsekaasshop.nl. Want daar vindt u namelijk werkelijk wat u zoekt. Daar kunt u heerlijke soorten kaas kopen voor een eerlijke prijs.

• Klinkt dit u als muziek in de oren?
• Wilt u graag wat meer informatie?
• Wilt u van de hoed en de rand weten?

Neem dan even een kijkje op onze uitgebreide website. Als uw bezoek nog vragen oplevert dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

Kaas kopen hoeft niet duur te zijn

Het staat als een paal boven water dat de prijzen voor allerlei kaassoorten soms erg hoog liggen. Kaas kopen wordt op die manier wel een heel dure hobby.

Bij de Goudsekaasshop.nl vinden wij het helemaal niet nodig om u te veel te laten betalen. Wij vinden dat u alleen het bedrag moet betalen dat strikt noodzakelijk is. Als u bij ons kaas koopt dan bent u voordelig uit. Wij leveren namelijk de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dit kunnen wij doen vanwege onze jarenlange kennis over kaas.

In onze uitgebreide webshop kunt u alle soorten kaas kopen; ga naar Goudsekaasshop.nl.

Naar Goudsekaasshop.nlWaar voor uw geld

Het is een feit dat u bij ons aan het juiste adres bent als u voordelig kaas kopen wilt. Wij grossieren in komijnekaas, tete de moine, fonduepannen, kaaspakketten en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voor u in de aanbieding. Als u overgaat op kaas kopen in onze webshop, dan bent u ervan verzekerd dat u uw bestelling al binnen twee dagen in huis hebt.

Voordelig kaas kopen

Wist u al dat kaas kopen helemaal niet veel hoeft te kosten? Bent u bekend met de Goudsekaasshop.nl? Zodra u eenmaal een bestelling bij ons hebt gedaan, wilt u zeker weten nooit meer anders. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw kaasinkopen. Kaas kopen is bij ons betekend waar voor uw geld. Wij hebben echt alles op dit gebied in voorraad. Dus bent u een echte kaasliefhebber en wilt u kiezen uit een groot assortiment heerlijke kaas? Dan zit u bij ons goed. Surf daarom snel naar onze site en bestel wat u graag hebben wilt.

Kaas kopen kan hier

Wij staan te allen tijde voor u klaar om de lekkerste kaassoorten vacuüm voor u te verpakken en naar u toe te zenden. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is in onze webwinkel aangeven welke kaasjes u hebben wilt. Wilt u graag biologische kaas kopen, of gaat u liever voor een Zwitsers kaasje? Bij ons kan het allemaal.

Kaas kopen is nog nooit zo’n makkelijk geweest. En zeg nou zelf, u wilt het uzelf toch ook niet moeilijker maken dat het is?

Online kaas kopen


De klant is koning

Wij begrijpen best dat u de beste kaas tegen de beste prijs wil hebben. Ook snappen wij dat u niet teveel wil uitgeven als u uw dagelijkse boodschappen doet. Wij vinden dat kaas kopen ook voor u gemakkelijk en een leuke bezigheid moet zijn.

Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u ook wel eens weten wat de Goudsekaasshop.nl voor u in petto heeft? Neem dan even een kijkje op onze site. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te eerder u kunt genieten van de lekkerste kaas. Kaas kopen doet u dus voortaan online.

Kaas online bestellen

Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm! Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.